Cautare

23856 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (3.51 secunde)
Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul pentru numirea doctorului Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, informeaza Administratia Prezidentiala.
Apogeul crizei va fi in 2012, spun oamenii de afaceri Iesirea Romaniei din recesiune nu i-a incurajat pe oamenii de afaceri. Din contra, aproape 60% dintre acestia se asteapta la ce este mai rau abia in 2012, an in care cred ca va fi atins apogeul crizei economice.
Plec de la constatarea ca, indiferent de suisurile si coborasurile din ultimii ani, PSD a dovedit ca ramane un partid important, capabil inca sa determine dinamica politica a Romaniei, desi nu mai este partidul care domina scena politica, prin organizare, disciplina si competenta administrativa.
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Mai mult, "Gandul" arata ca, spre deosebire de 2007, atunci cand avizul Curtii Constitutionale era doar consultativ, in prezent situatia este mult ingreunata de posibilitatea interventiei directe a Curtii Constitutionale care se va putea pronunta cu privire la Hotararea de suspendare a Presedintelui Romaniei.
In aceasta declaratie doresc sa prezint cum vad eu, din perspectiva Partidului Social Democrat, deschiderea pe care Guvernul actual, mai ales Primul Ministru si Ministrul Afacerilor Externe, au realizat-o in politica relatiilor internationale ale Romaniei, precum si ce ne dorim pentru 2014 si anii urmatori in domeniul politicii externe.
Acordarea punctajelor continua UPDATE 00.40 A inceput acordarea punctajelor - Suedia acorda 4 puncte Romaniei - Albania acorda 5 puncte Romaniei - Marea Britanie acorda 4 puncte Romaniei (Romania a acordat 12 puncte Moldovei) - Moldova acorda 10 puncte Romaniei - Azerbaidjan acorda 6 puncte Romaniei - Norvegia acorda 6 puncte Romaniei - Italia acorda 1 punct Romaniei - Malta acorda 7 puncte Romaniei - Islanda acorda 6 puncte Romaniei - Franta acorda 1 punct Romaniei - Grecia acorda 10 puncte Romaniei - Muntenegru acorda 1 punct Romaniei UPDATE 00.
Profesorul universitar a vorbit despre situatia economica internationala si implicatiile acesteia asupra Romaniei.
Curtea Constitutionala a decis, azi, ca presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului, aceasta atributie putand fi delegata de catre acesta, in mod expres, primului-ministru, informeaza Mediafax.
El considera ca, sub influenta unor politicieni extremisti din spatiul european, problematica roma a fost utilizata ca argument pentru a bloca accesul Romaniei la Spatiul Schengen. ... Domnule Damian Draghici, ati ales sa candidati la europarlamentare, urmand sa renuntati la mandatul de senator in Parlamentul Romaniei.
Mai mult, doamna Reding confirma ca in lunile iulie si august 2012 el, respectiv parghiile institutionale prin care se manifesta, a actionat in Romania pentru a zadarnici actiunile "complotistilor" reprezentati de Parlament si cele 7,4 sau 8,5 milioane de cetateni romani care s-au pronuntat pentru demiterea Presedintelui Basescu, respectiv si-au exprimat opinia la urne.
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
"2012 va fi un an mai prost decat 2011!" Anul 2012 va fi un an mai greu, din punct de vedere economic, decat 2011, afirma reputatul analist economic, Ilie Serbanescu, pentru Inpolitics.
In anul 2012 efectivul salariatilor a crescut - 140.000 de romani au un nou loc de munca Efectivul salariatilor din Romania a crescut in decembrie 2012 cu 140.000, fata de decembrie 2011 - aceasta este realitatea data de statisticile INS, care arata adevaratul efect al Guvernarii USL pentru viata romanilor.
Liderul celei mai mari organizatii a PSD, Marian Vanghelie (foto), se pronunta in favoarea intrarii partidului la guvernare inaintea alegerilor din 2012, pentru ca "romanii nu mai pot astepta".
Incepand cu 1 ianuarie 2011 si pana la 31 decembrie 2012, sistemul public de salarizare si ierarhizare va fi reformat si simplificat prin reducerea numarului de functii din sectorul bugetar, trecerea treptata la salarii nominale si eliminarea cumulului de functii, iar codul muncii si legea contractelor colective de munca vor fi revizuite pentru o "flexibilitate mai mare" in ceea ce priveste salariile.
Impus ca ministru in guvernul democrat-liberalilor, dar si ca principal vector de comunicare al acestora, fostul consilier prezidential are misiunea de a transforma PDL intr-un megapartid de dreapta, primul pas fiind infiintarea unei miscari civico-politice care sa impiedice Uniunea Social-Liberala sa ajunga la guvernare dupa alegerile din 2012.
google-analytics.com